Adam Kais Ursprung

Detaljerad information om Adam Kais

ålder26 år
Födelseorti mitten av ingenstans
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumAugust 10, 1996
yrkeJordbrukare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt78 kg
längd179 cm

Adam Kais Biografi

Adam Kai var en man som levde ett liv fullt av äventyr och spänning. Född i en liten stad mitt ute i ingenstans, hade han alltid en törst efter något mer. Han var fast besluten att göra något av sig själv, och han tänkte inte låta något stå i vägen för honom. Som ung pojke var Adam alltid nyfiken på världen omkring honom. Han ställde ständigt frågor och sökte svar. Hans föräldrar, som var hårt arbetande bönder, uppmuntrade hans nyfikenhet och gjorde sitt bästa för att ge honom de resurser han behövde för att utforska och lära sig.

By Wishful