Isak Hien Föräldrar

Detaljerad information om Isak Hien

ålder23 år
FödelseortStockholm
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumJanuary 13, 1999
yrkeSoccer Player
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt88 kg
längd191 cm

Isak Hien Biografi

Hien spelade ungdomsfotboll för AIK där han spelade tillsammans med blivande proffsspelarna Alexander Isak och Leopold Wahlstedt. 2016 skrev han på med Vasalunds IF som han gjorde sin seniordebut med i division 1 Norra 2017. Fram till 21 års ålder opererade han främst som anfallare, men var övertygad om att byta till mittback, och blomstrade i det. ny position. 2021 skrev han på med Djurgårdens IF innan han gick tillbaka till Vasalund på lån under Superettansäsongen 2021. Under säsongen 2022 spelade Hien i 17 matcher och gjorde två mål i allsvenskan innan han värvades av Serie A-laget Hellas Verona.

By Wishful