Petter Askergren Familj

Detaljerad information om Petter Askergren

ålder48 år
FödelseortStockholm
förmögenhet15 miljoner euro
födelsedatumMay 25, 1974
yrkeRap artist
CivilståndMichaela Askergren
föräldrarBirgitta Askergren
familjkommer att uppdateras snart
barnDet finns barn
partnerMichaela Askergren
vikt71 kg
längd1.87 m

Petter Askergren Biografi

Petter Askergren, även känd under sitt artistnamn Petter, är en svensk rappare och låtskrivare. Han föddes den 7 april 1974 i Hägersten, Stockholm, Sverige. Petter växte upp i en arbetarfamilj och blev i unga år utsatt för olika former av musik. Petters intresse för hiphop började växa fram i början av 90-talet. Han började skriva sina egna texter och uppträda på lokala klubbar och evenemang. 1996 släppte han sitt debutalbum “Det Är Så Jävla Bra” som möttes av kritikerrosor och befäste hans plats i den svenska hiphopscenen.

By Wishful