Khloe Kardashian Längd

Detaljerad information om Khloe Kardashian

ålder38 år
FödelseortLos Angeles
förmögenhet14 miljoner euro
födelsedatumJune 27, 1984
yrkeamerikansk mediepersonlighet
Civilståndgift
föräldrarRobert Kardashian
familjkommer att uppdateras snart
barnTrue Thompson
partnerLamar Odom
vikt66 kg
längd157 cm

Khloe Kardashian Biografi

Khloe Kardashian är en välkänd amerikansk tv-personlighet, modell och entreprenör. Hon föddes den 27 juni 1984 i Los Angeles, Kalifornien. Khloe är den yngsta av Kardashian-systrarna och växte upp i rampljuset tillsammans med sina systrar Kourtney och Kim. 2007 gjorde Khloe sin reality-tv-debut i den populära showen “Keeping Up with the Kardashians”, som följde hennes familjs liv. Showen blev snabbt en hit, och Khloes utåtriktade och relaterbara personlighet gjorde henne till en favorit hos fans.

By Wishful