Hur Lång Är Ulf Kristoffersson Moderat

Detaljerad information om Ulf Kristoffersson Moderat

ålder66 år
FödelseortKing’s Becca
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatum7 mars 1956
yrkeHan är journalist och författare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnDet finns barn
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd182 cm

Ulf Kristoffersson Moderat Biografi

Ulf Kristoffersson är en framstående politisk person i Sverige, känd för sitt medlemskap i Moderaterna. Han föddes i Göteborgs stad år 1965. Under uppväxten var Ulf alltid intresserad av politik och aktuella händelser. 1984 gick Ulf ut gymnasiet och bestämde sig för att fortsätta sin passion för politik genom att skriva in sig på ett prestigefyllt universitet i Sverige, där han studerade statsvetenskap. Efter avslutade studier började han sin karriär som politisk rådgivare för Moderaterna.

By Wishful