Kjell Bergqvist Ung

Detaljerad information om Kjell Bergqvist

ålder69 år
FödelseortSöderort
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumFebruary 23, 1953
yrkeActor
CivilståndKarin Bergqvist
föräldrarSven Bergqvist
familjkommer att uppdateras snart
barnLeo Bergqvist, Nathalie Bergqvist, Johanna Bergqvist, Sandra Bergqvist
partnerkommer att uppdateras snart
vikt82 kg
längd1.83 m

Kjell Bergqvist Biografi

Kjell Bergqvist är en svensk skådespelare, känd för sina roller i både film och tv. Han föddes den 23 september 1953 i Göteborg, Sverige. Han började sin karriär som skådespelare på 1970-talet och medverkade i flera scenproduktioner innan han gick över till film och tv.Kjell har även varit aktiv inom teaterscenen, och har uppträtt på flera stora teatersällskap i Sverige. Han har blivit en av de mest respekterade och välkända skådespelarna i Sverige, och fortsätter att agera inom film och tv.

By Wishful