Suzanne Reuter Syskon

Detaljerad information om Suzanne Reuter

ålder70 år
FödelseortStockholm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJune 14, 1952
yrkeActor
Civilståndgift
föräldrarBojan Westin
familjkommer att uppdateras snart
barnLukas Pontén, Simon Pontén, Joakim Pontén
partnerBojan Westin, Terje Reuter
vikt62 kg
längd1.57 m

Suzanne Reuter Biografi

Suzanne Reuter är en svensk skådespelerska, känd för sina roller i både film och tv. Hon föddes den 14 juni 1952 i Stockholm, Sverige. Hon började sin karriär som skådespelerska på 1980-talet och medverkade i flera scenproduktioner innan hon gick över till film och tv. Under hela sin karriär har Suzanne dykt upp i ett brett spektrum av roller, vilket visar upp sin mångsidighet som skådespelerska. Hon har fått kritik för sina framträdanden och har vunnit flera priser, inklusive Guldbagge-priset för bästa kvinnliga biroll. Hon är mest känd för sina roller i filmer som “Fanny och Alexander” och tv-serier som “Annika Bengtzon: Crime Reporter”

By Wishful