Liam pitts flickvän

Detaljerad information om Liam pitts

ålder19 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumJuly 22, 2003
yrkeYouTuber
Civilståndgift
föräldrarLaila Bagge
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt61 kg
längd194 cm

Liam pitts Biografi

När han blev äldre bestämde sig Pitt för att satsa på skådespeleri på heltid och gick på National Institute of Dramatic Art (NIDA) i Sydney för att finslipa sina färdigheter. Det var där han utvecklade sitt hantverk och finslipade sin naturliga talang för skådespeleri. Efter examen från NIDA fick Pitt snabbt roller i flera australiska tv-program och filmer. Hans utbrytarroll kom i den kritikerrosade australiska dramaserien “The Waterfront”, där han spelade huvudrollen som Jack. Showen var en stor hit i Australien och bidrog till att etablera Pitt som en stigande stjärna i branschen.

By Wishful