Linnea Henriksson Föräldrar

Detaljerad information om Linnea Henriksson

ålder36 år
FödelseortHalmstad
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumNovember 9, 1986
yrkesvensk sångerska
CivilståndHenriksson är tillsammans med Wille Alin
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjmamma åt sonen Rune
barnkommer att uppdateras snart
partnerWille Alin
vikt89 kg
längd177 cm

Linnea Henriksson Biografi

Linnea Henriksson är en svensk singer-songwriter som har gjort musik sedan tidigt 2000-tal. Hon fick först nationell uppmärksamhet i Sverige med sitt debutalbum “Lyckligare nu”, som släpptes 2010 och innehöll hitsinglar som “Kärleken är evig” och “Jag är inte rädd för mörkret.” Henriksson är född och uppvuxen i den lilla staden Ludvika i Dalarna. Redan som ung visade hon intresse för musik och började skriva sina egna låtar vid 13 års ålder. Hon började uppträda på lokala evenemang och fick snabbt en efterföljare i sin hemstad.

By Wishful