Jireel flickvän

Detaljerad information om Jireel

ålder22 år
FödelseortAngola
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumMarch 29, 2000
yrkeMusikalisk artist
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt58 kg
längd166 cm

Jireel Biografi

Jireel är en ung och begåvad rappare från Sverige som gjort sig ett namn i musikbranschen med sin unika stil och berättarförmåga. Han föddes i den lilla orten Umeå i norra delen av landet och växte upp i en familj där musiken alltid var närvarande. Jireels passion för musik började i mycket ung ålder. Han började skriva sina egna texter och spela in dem i en provisorisk studio inrättad i hans sovrum. När han blev äldre började han uppträda på lokala evenemang och fick snabbt ett rykte som en skicklig rappare.

By Wishful