Markoolio Död

Detaljerad information om Markoolio

ålder48 år
FödelseortLahti
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJanuary 1, 1975
yrkeSvensk-finsk musiker
CivilståndJessica Westergård Lehtosalo
föräldrarIrma Lehtosalo
familjIrma Lehtosalo
barnMoa Lehtosalo,Melker Lehtosalo
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd173 cm

Markoolio Biografi

Markolio var en briljant uppfinnare och ingenjör vars arbete revolutionerade robotteknikområdet. Han föddes i en liten stad i Europa och visade tidigt ett intresse för vetenskap och teknik. Som barn ägnade han timmar åt att mixtra med elektronik och bygga robotar av reservdelar. Markolios passion för robotik ledde till att han tog en examen i elektroteknik, och han gick vidare med examen från ett av de bästa universiteten i regionen.

By Wishful