Ida Redig Familj

Detaljerad information om Ida Redig

ålder35 år
FödelseortGothenburg
förmögenhet21 miljoner euro
födelsedatumJuly 10, 1987
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd169 cm

Ida Redig Biografi

Ida Redig var en pionjärkvinna inom vetenskap och teknik. Hon föddes i början av 1900-talet och övervann betydande hinder för att bli en av de ledande experterna inom sitt område. Idas kärlek till naturvetenskap och teknik började i unga år. Hon var alltid nyfiken på hur saker fungerade och pysslade hela tiden med prylar och maskiner. Trots detta intresse trodde hennes familj inte att en karriär inom vetenskap var ett lämpligt alternativ för en kvinna.

By Wishful