Tommy körberg längd

Detaljerad information om Tommy körberg

ålder74 år
FödelseortNorsjö
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumJuly 4, 1948
yrkesvensk sångerska
CivilståndElvira Körberg
föräldrarMärta Körberg
familjErlend Körberg
barnkommer att uppdateras snart
partnerAnn-Charlotte Nilsson
vikt87 kg
längd1.77 m

Tommy körberg Biografi

Tommy Körberg är en svensk sångare, skådespelare och musiker känd för sina kraftfulla och känslomässiga framträdanden på scen och filmduk. Körberg föddes i Stockholm 1948 och började sin karriär som artist i slutet av 1960-talet och etablerade sig snabbt som en begåvad och mångsidig artist. Han fick först ett brett erkännande på 1970-talet med sin gestaltning av karaktären Judas i den svenska originaluppsättningen av musikalen “Jesus Christ Superstar”, för vilken han fick kritikerros och vann flera priser.

By Wishful