Anton körberg längd

Detaljerad information om Anton körberg

ålder45 år
FödelseortStockholm
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumSeptember 19, 1977
yrkeSvensk TV-programledare
CivilståndKajsa Beausang
föräldrarTommy Körberg,Anki Lidén
familjkommer att uppdateras snart
barnWalter
partnerKajsa Beausang
vikt74 kg
längd185 cm

Anton körberg Biografi

Anton Körberg föddes i en liten stad i Sverige i början av 1900-talet. Han var den yngsta av fem barn och växte upp i en arbetarfamilj. Trots den ödmjuka början hade Anton en passion för lärande och tillbringade mycket av sin barndom med att läsa böcker och studera. I tonåren bestämde sig Anton för att göra en karriär inom naturvetenskap och skrev in sig på en lokal teknisk skola. Han utmärkte sig i sina studier och tog examen i toppen av sin klass. Med ett stipendium gick han på ett universitet där han tog en examen i ingenjör.

By Wishful