Yvonne Ryding Barn

Detaljerad information om Yvonne Ryding

ålder60 år
FödelseortHällbybrunn
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumDecember 14, 1962
yrkeSvensk dansare
CivilståndKjell Bergqvist
föräldrarmamma, pappa
familjSandra Bergqvist
barnNathalie Bergqvist, Sandra Bergqvist
partnerKjell Bergqvist
vikt51 kg
längd1.7 m

Yvonne Ryding Biografi

Yvonne Ryding är en svensk modell och skönhetsdrottning som blev berömmelse på 1980-talet. Född 1963 i Umeå, Sverige, började Yvonne sin modellkarriär i ung ålder. Hon fick snabbt erkännande för sin slående skönhet och slående blå ögon. 1984 deltog Yvonne i Miss Sweden-tävlingen och tog kronan och fick rätten att representera sitt land i Miss Universe-tävlingen. Hon reste till Miami, Florida för att tävla mot kvinnor från hela världen och placerade sig till slut som första tvåa.

By Wishful