Anis don demina längd /\ Hans kurdiska bilmekanikerfar åkte till Ryssland under Gulfkriget, där han träffade Anis vitryska mamma, en pianist och musikhistoriker.

Anis don demina längd
Anis don demina längd

På sin smekmånad i Sverige valde paret att stanna i Sundsvall, där Anis föddes. De flyttade till Jordbro, Stockholm, när han var ett år gammal, där han växte upp med sina föräldrar, en äldre bror och en äldre syster.
Demina deltog i Melodifestivalen 2018 och spelade saxofon under Samir & Viktors framförande av “Shuffla”, som kom på fjärde plats i finalen.
2018 uppträdde han på Peace & Love-evenemanget.
Hans låt “Wasted” (med Mad Kings) debuterade som nummer 33 på Sverigetopplistans singellista i maj 2018.

Han var också med i Samir & Viktors låt “Put Your Hands Up for Sverige”, som släpptes för att stödja det svenska fotbollslandslaget vid 2018 FIFA World Cup. Han och sångaren Zeana tävlade i Melodifestivalen 2019 med låten “Mina bränder”.

[10] Låten debuterade som nummer 23 på Sveriges Spotify Topp 200-lista den 4 februari 2019. [11] Han återvände till Melodifestivalen 2020 med låten “Vem e som oss”, denna gång som soloartist, med låten ” Vem e som oss

” Demina deltog i finalen, som ägde rum den 7 mars 2020. [12] Han slutade femma i finalen med 82 poäng. [13] Demina kommer att släppa låten “1+1”, som innehåller Rsa, den 20 mars 2020.

Låten släpptes i Sverige och nådde nummer 96 på singellistan. [14] Demina släppte låten “Naken” med den svenska musikern Timbuktu den 8 maj 2020.

Paret åkte på smekmånad i Sverige, där de valde att stanna i Sundsvall, där Anis föddes, och det nådde nummer 39 på Svensk singellista.

Anis don demina längd
Anis don demina längd

Deras hus såldes och de flyttade till Jordbro, Stockholm, där han växte upp med sina föräldrar, en äldre bror och en yngre syster, båda i tjugoårsåldern.

Anis föddes i Sundsvall den 25 april 1993, men flyttade till Jordbro som barn. Längden på proceduren är dock okänd.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *