Agneta sjödin pojkvän /\ Angta-Helle Sjödin är en svensk TV-värd och författare. Hon är från Norrbo församling i Hälsingland. När hon var på fortet var hon känd för att vara ansvarig för många program.

Agneta Sjödin är född i Hudiksvall och växte upp där. Hon idrottade och funderade på att bli skådespelerska när hon var liten. De flyttade till Stockholm efter några år, och nu bor de där.

Agneta sjödin pojkvän
Agneta sjödin pojkvän

Sjödin höll på med teater och sång på 1980-talet och han stod bland annat för bakgrundsbelysningen på Chinateatern. Hennes nästa jobb var som assisterande ljustekniker på Göteborgs Stadsteater.

På föreställningen Anders Knocks får Agneta Sjödin människor att undra över hennes kärleksliv och relationer, vilket gör Anders fvergrd lite nervös.

Nu berättar hon om varför hon är singel.

Att besöka Agneta får Anders att tänka på henne hela tiden, vilket gör att han känner sig väldigt ledsen. Även hur det kom sig att hon inte har ett förhållande just nu är intressant.

Många gånger har jag bott ensam. Med Maja kan du göra saker. Det här har varit väldigt trevligt. Det var därför bara hon och jag åkte på resor, säger Agneta Sjödin i tv-programmet.

Har du problem med långvariga relationer? Så, vad undrar Anders då?

Hon säger: – Nej, jag har inte varit i så många långvariga förhållanden.

Agneta sjödin pojkvän

– Att vara en offentlig person, vad det är med mig som drar män. Vissa, men inte alla. Så det har funnits vissa farhågor om att det kommer att finnas den typen av män där också.

Vid denna tidpunkt, var står Agneta nu? Hon verkar vara väldigt stabil, oavsett var hon befinner sig i livet just nu.

Men jag tycker ändå att det är en väldigt lugn och fridfull plats nu. I Anders knackar säger hon att hon känner sig hemma.

I början av denna månad berättade Aftonbladet att en tv-version av det omarbetade träningskonceptet “16 veckors helvete” håller på att göras och att programledaren Agneta Sjödin var en av kändisarna som tackade ja till den “stenhårda utmaningen”

. .” Den första säsongen av Channel 5-programmet “Across the Atlantic” var en annan svår sak för henne att göra förra året.

När hon är ensam mår hon inte lika dåligt. Folk som läser Aftonbladet kan säga att Agneta Sjödin har fått en ny kärlek i sitt liv sedan länge. Claes Bahri är personen som fick henne att falla.

Pappan till Hannah Bahri, 19, är 58 år och bor i Stockholm. Han var tidigare gift med PR-kvinnan och artisten Dominika Peczynski, som han fick en dotter med.

Det bekräftades att Sjödin träffade bankiren Claes Bahri 2020. I en podcast berättar hon att hon idag är singel och att de inte är tillsammans.

Jag träffar ingen just nu.

Agneta Sjödin menar att det i nuläget inte är något hon tänker så mycket på.

Jag tänker inte ens på det. Jag är säker på att jag vill ha det. Eftersom jag inte gillar att bo ensam vill jag hitta någon som fungerar som jag och leva med dem. Vilken typ av person är du? Gillar du samma saker? Vill du se och resa runt i världen?

Du orkar inte ens höra från mig. “Jag vet inte vad som händer”, säger hon. “Det har skett en del skador på programmeringen.”

När Agneta Sjödin var yngre trodde hon att det skulle vara lättare att hitta en partner. Trots att hon inte söker efter kärleken idag vet hon vad som krävs för att få henne att bli kär.

Jag orkar inte lägga mig i det här, så jag vet inte hur det kommer att bli. Men jag tror att när jag träffar personen jag kan föreställa mig att leva med, kommer jag att känna det.

En enkel beröring från den personen kommer att skicka en chock genom min kropp, det är därför jag är så kär i honom eller henne. Det är vad som måste hända någonstans för att något ska hända. Det är för att jag gör det bra när jag driver mitt eget företag som hon säger i “Framgångspodden”.

Det är sant att kärleken har en tid och plats, sa Agneta Sjödin i november.

Tiden kommer, tror jag, när det är rätt. Sedan sa hon att det måste finnas en viss ordning i livet.

Sjödin arbetade som ljustekniker på MTV Studios i Göteborg när TV4 startade upp 1990. När företaget sökte teknisk personal var han en av dem som fick jobbet. När Adam Alsing, som då var programledare för TV4, sökte en kvinnlig medprogramledare för programmet Tur I kärlek blev Sjödin ombedd att provspela för skojs skull.

Alsing provade många innan han bad Sjödin prova. Han tyckte att hon var bra och bad henne visa programmet med honom. Showen, som sändes första gången 1992 och var en stor hit, var den första spelserien på kanalen. Sjödin och Tur var kära länge.

Agneta sjödin pojkvän
Agneta sjödin pojkvän

Sjödin kopplades sedan till en annan TV4-succé, Fångarna på fortet. Åren 1992–1994, 1998 och sedan 2010 har hon delat jobbet som programledare med Gunde Svan.

Sjödin fortsatte att jobba på tv och 1994 gjorde han och Bengt Magnusson ett resespel som hette Jakten p den röda rubyin. Planen var att ungarna och Sjödin skulle åka till ett annat land för att leta efter en rubin. Efter en säsong visades programmet inte längre på TV4. Mellan 1996 och 1999, hon och Aim for the Stars och

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *