0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Hannah graaf pojkvän /\ Hannah Graaf Karyd, som egentligen heter Hanna Rakel Serafia Graf Karyd och föddes i Göteborg den 31 augusti 1978, har en pojkvän som heter Andreas Hannah. Hon brukade sjunga och modellera, men nu jobbar hon för sig själv och är värd för tv-program.

Graaf växte upp i Kungsangen i Stockholm. Hon började som modell och var tillsammans med sin syster Magdalena en del av popduon Graaf. Hon har en examen i skönhetsvård och skriver en krönika för Aftonbladets Klick. Hon driver även hemsidan Femme.se.

Några vanliga fakta om Hannah graaf pojkvän

  • Den 18 februari 2006 deltog hon i en deltävling i Melodifestivalen med låten “Naughty Boy”.
  • Bidraget slutade sjua och näst sista och gick inte vidare i tävlingen.
  • Hösten/vintern 2007 deltog Graaf i Ranking the Stars på Kanal 5, där tio svenska kändisar betygsatte varandra, och Idol Eftersnack på TV400.
  • Sedan den 18 januari 2010 har hon tillsammans med Hans Wiklund regisserat TV-programmet Miljonlotteriet Lyckohjulet på TV3.
  • 2011 medverkade Graaf i TV4:s Let’s Dance tillsammans med Calle Sterner.

Hannah har barn med tre olika män, så hon har fyra barn. Vi kommer att hitta en lösning. 20-årige William föddes 2001. Hans pappa, musikproducenten Andreas Carlsson, är 48 år. Många känner honom som tidigare domare i tv-programmet Idol. Andreas Hannah och Andreas förhållande är inte så lätt som det brukade vara.

Hannah födde sin 18-åriga andra son, Mio, 2003. Samma år knöt Hannah samman med Mios 45-årige pappa, Daniel Boudal. Hannah och Daniel bröt inte upp på ett tag efter det, och Hannahs blogginlägg om Daniels nya flickvän visar att de fortfarande slog till.

Men Hannah och Peter Karyd, 46, har också två döttrar tillsammans. De var gifta i tio år mellan 2008 och 2018. Äldsta dottern, Liv, föddes ett år efter parets äktenskap 2009 och den yngsta, Vida, föddes 2012.

Hannah Graaf, nu 43, och hennes syster Magdalena Graaf väckte sensation på 1990-talet som popduon Graaf. Hannah har också medverkat i ett antal TV-program.

Hannah Graaf har en son som heter William med musikproducenten och Idol-deltagaren Andreas Carlsson, 49, och en son som heter Mio med sin andra make, Daniel Boudal, 45.

Peter Karyd, som då var 47 år, var Graafs sista man och de fick två döttrar tillsammans. Paret skilde sig 2018, och Graaf har varit singel sedan dess, åtminstone på pappret. Det ser ut som att en ny man har kommit in i hennes liv.

På en bild som 43-åringen lagt ut på sin blogg syns en man i bakgrunden och två drinkar i förgrunden. När Graaf reste runt i New York skrev hon flera gånger på sin blogg att “vi” var där, men hon sa aldrig vilka “vi” var.

“Kom hem igår. Lite mörkare, lite mindre trött och lite gladare också. När de gjorde slut hade paret alltid verkat så lyckliga, och många av deras kändisvänner kunde inte tro det.

Efter uppbrottet var Hannah Graaf ledsen länge. Det tog henne ett tag att inse att kärlekshistorien var över, även om deras sista tid tillsammans inte var lycklig. Allt som sågs var falskt. Hannah Graaf berättade för tidningen Amelia att hon kände att hennes äktenskap var på väg att gå sönder.

Hannah graaf pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %