0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Filip lamprecht flickvän /\ Filip Konstantin Kaspersen Lamprecht är en svensk företagare och före detta modell. Han föddes den 27 mars 1997 i Sankt Matteus församling i Stockholm. Hans flickvän heter Peg Parnevik. Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht är hans föräldrar. Lamprecht var en av personerna som deltog i 2021 års Let’s Dance. Linn Hegdal var hans danspartner.

Den 15 maj 2021 vann paret finalen. Lamprecht startade affärs- och fastighetsutvecklingsbolaget Amiculos 2021. Han är ordförande i flera av koncernens verksamheter, bland annat skidåkaren Marc Girardelli, journalisten Hans Fahlén och affärskvinnan Gunilla Herlitz.

Några vanliga fakta om Filip lamprecht flickvän

  • Sedan starten av årets Let’s dance har det blivit mycket dans när de svenska kändisarna slagit sig in på dansgolvet.
  • Filip Lamprecht, vars mamma Kristin Kaspersen tog hem hela priset för två år sedan.
  • Och det verkar faktiskt som att kändissonen har en enorm talang som sin mamma.
  • Sedan starten har han och danspartnern Linn Hegdal fått stort beröm av juryn.

Både Peg och Filip har gått vidare sedan de gjorde slut. Peg Parnevik dejtar nu Jesper Nicklasson, och hon lägger upp en massa bilder på dem tillsammans på Instagram.

Men Filip Lamprecht har inte visat några tecken på en ny romans. Han har istället spenderat det mesta av sin tid med vänner och familj, rest mycket och såklart jobbat.

Filips modellkarriär har gått igenom taket sedan han var med i Let’s Dance, och han kommer fortsätta att vara i rampljuset i många år framöver. Han har till exempel arbetat för ett företag som heter RS ​​Sportswear. Du kan hitta flera bilder på Filip Lamprecht som poserar med andra modeller på deras Instagram-konto.

Umgås verkligen Filip och Linn tillsammans? Denna fråga ställdes av många på sociala medier i våras. Det här gick inte bra med Filips dåvarande flickvän, Peg Parnevik, som var 26 år då. I april skrev hon på Instagram, “Om jag ser en kommentar eller ett meddelande till om det, kommer jag att börja vara elak.”

“Inser du ens hur grymt och okänsligt det är mot någons livskamrat och kärlek? Dra åt helvete, på riktigt”. Filip dementerade också ryktena på ett starkt sätt.

Hon sa att det oftast var något de sa när de var arga. Men det har funnits tillfällen då det var mycket värre.

– Om jag ska vara helt ärlig så har vi delat upp två gånger. Sommaren 2018 kom först. Sedan gjorde jag slut med honom och sa “aldrig i mitt liv” och “fan det här”, vilket var vad Peg sa till mig då.

Peg Parnevik berättade också att hon och Filip Kaspersen Lamprecht försökte fixa sin relation genom att gå i parterapi. Under tiden de var tillsammans fortsatte de att gå i terapi.

Lamprecht, spelad av Filip Kaspersen, har ett blåmärke på näsan nu, men inget stoppar honom. Filip Kaspersen Lamprecht säger att det går bättre och blir mycket bättre.

– Axeln är inte helt läkt, men det förändrar inte hur vi dansar. Jag tycker att det är en trevlig sak att göra. Vi kan göra ett nummer lika bra som alla andra, men vi gör det på ett sätt som fungerar.

Filip lamprecht flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %