0 0
Read Time:5 Minute, 7 Second

Joakim lundell längd /\ Joakim Alexander Lundell är en svensk artist, formatskapare, regissör, ​​programledare, författare och YouTuber. Han föddes i Vadstena som Joakim Karlsson.

Han har använt artistnamnet Jockiboi tidigare. Han driver YouTube-kanalen Jocke & Jonna tillsammans med sin fru Jonna Lundell.

som är en av de största kanalerna på svenska. Efter en hård barndom fylld av saker som kriminalitet och att vara hemlös,

2010 gjorde Lundells blogg och dokusåpan The Kings of Tylosand honom känd som “Jockiboi”.

I början av 2010-talet blev han känd som YouTuber. Han har vunnit flera priser, bland annat på Golden Tube och Barncancergalan, för sitt arbete på YouTube-kanalen.

Som artist satte Lundell ut flera låtar på svenska som Jockiboi från början av 2010-talet fram till 2016.

Flera av dessa låtar tog sig in bland de 20 bästa på de svenska topplistorna, med “Snapchat” och “Efterbralla” som de mest populära.

har tilldelats platinapriset. Sedan 2017 har han lagt ut musik under namnet Joakim Lundell. De sex första singlarna han gav ut under det namnet tog sig alla till topp fem i Sverige. “All I Need” är den första av dessa.

hit etta på de svenska topplistorna och har blivit platinacertifierad tre gånger.

Feelings, Lundells första album, kom ut i juli 2018. 2020 släppte han flera singlar, bland annat “Under Water”, som han gjorde med Dotter.

Lundell har varit med i ett antal tv-program, bland annat på Viafree och Discovery+. 2016 fick Jockiboi och Jonna i Nod och Lust fira sitt bröllop med Jonna Lundell.

Monster och du är inte ensam, två självbiografier av Lundell, kom ut 2017 och 2018.

. Innan han regisserade Spokjakt 2019, som vann Kristallen 2020:s pris “Årets program”, var Lundell programledare i ett antal shower.

Han var sommartalare för Sommar I P1 2019, och nästa år regisserade och var han värd för programmet Hide and Seek i eget format, som sändes på Discovery+ och gjorde sin debut på YouTube.

Medieakademin satte Joakim och Jonna Lundell högst upp på sin lista över de svenskar som har störst inflytande på sociala medier.

Det betyder att de under 2017, 2018 och 2021 bedömdes vara bäst totalt sett när det gäller räckvidd och engagemang.

Joakim Lundell är en av de rikaste YouTube-stjärnorna och listad på de populäraste YouTube-stjärnorna.

Baserat på vad vi hittade på Wikipedia, Forbes och Business Insider har Joakim Lundell ett nettovärde på cirka 1,5 miljoner dollar.

Enligt våra register är Joakim Lundell möjligen singel & har inte varit förlovad tidigare. Från och med maj 2022 dejtar Joakim Lundells inte någon.

Relationsregister: Vi har inga uppgifter om tidigare relationer för Joakim Lundell. Du kan hjälpa oss att bygga dejtingrekorden för Joakim Lundell!

Nu blir han producent för den kommande biofilmen Feed som bygger på den väl beprövade skräckfilmen unga terroriseras av okända varelser.

Joakim Lundell avslöjade en ny hemlig investering som gör hundratals människor i Sverige väldigt rika.

Joakim Lundell. Jonna Lundell föddes den 4 november 1994 i Sverige. 1m följare 929 följare 723 PostsSe Instagram-bilder och filmer från Joakim Lundell joakimlundell. Lyssna på musik av joakim lundell på apple music.

23 timmar sedan Joakim Lundell är exekutiv producent för skräckfilmen Feed, som ännu inte har något släppdatum.

Här kan du följa med i vårt liv, se vår fantastiska Youtube-serie och allt som händer i vårt galna sällskap.

Han är även känd som Jockiboi, är tillsammans med Jonna Lundell en av Sveriges största YouTube-kändisar.

Joakim Lundell artistnamn 2016 Födelsedatum. För 1 dag sedan blev Joakim Lundell ett välkänt namn på svenska .

personer när han var en av deltagarna i den kontroversiella dokusåpan Kings of Tylösand. Få mig ur det här, jag vet att jag behöver någon.

Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Joakim Lundell och andra du kanske känner. Joakim Lundell nettovärde 85 miljoner.

Joakim Lundell Höjd Joakim Lundell Höjd är 174 meter och han föddes den 9 oktober 1985 i Vadstena Östergötlands län.

Visa profilerna för personer som heter Joakim Lundell. Joakimlundell joakim lundell joakimlundel joakimlundelll joakimlundellsounds.

De senaste fyra åren har Joakim utvidgat sin familjetillbedjan till miljontals hängivna tittare online i sociala medier till en mängd olika branschpriser och.

Se populärt innehåll från följande skapare. Just nu kan jag inte fortsätta och det vet du.

Joakim Alexander Lundell ogift Berg né Karlsson även känd som Jockiboi född 9 oktober 1985 är en svensk youtuber reality-tävlande musiker och författare.

Han är gift med Jonna Lundell sedan 2016. Jockiboi Hans Vänner Show. Joakim Lundell föddes den 9 oktober 1985 i Vadstena Sverige är en musiker författare.

Hitta topplåtar och album av joakim lundell inklusive waiting for all I need feat. Anmäl dig till deezer gratis och lyssna på joakim lundell. Arbetsperioden startar 2011.

Joakim Lundell även känd som

jockeboy är en superpoppis skojare och kpop-sångare från Sverige 2018 blev joakim avbokad av arga fans när hans goda vän. Se alla krediter. Få mig ur det här, jag vet att jag behöver någon.

De har två barn. Joakim Alexander Lundell ogift Berg né Karlsson. Utforska de senaste videorna från hashtags.

Hon är känd för sitt arbete med Fångarna på fortet 1990 Hide and Seek 2020 och Brynolf Ljung. Han beskriver sin karriär som en resa och berättar att långfilm har varit målet från början.

Joakim Lundell även känd som jockeboy är en superpoppis-skojare och kpop-sångare från Sverige 2018 blev joakim avbokad av arga fans när hans goda vän.

De har två barn. Joakim Lundell driver Youtube-kanalen Jocke Jonna tillsammans med sin fru och har bland annat varit med och skapat tv-programmen Spökjakt och Hide and seek. Jag kan inte se mig hitta ut.

Stäng fönstret Andas inte in kemikalierna I farozonen De säger att de var kriminella. Du tror.

Upptäck korta videor relaterade till joakim lundell på TikTok. Trots att det är över tio år sedan han var det

joakim lundell längd

Facebook ger människor makten. Född 9 oktober 1985 tidigare känd som jockiboi är en svensk youtuber reality-deltagare.

Han är en regissör och skådespelare känd för Jockiboi Hans Vänner Show 2012 Spökjakt 2019 och Wicca 2014.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %