0 0
Read Time:5 Minute, 14 Second

Elin Rubensson Familj /\ En svensk fotbollsspelare, Elin Ingrid Johanna Rubensson, föddes i Marieholms stad. Hon har gjort närmare 50 mål för den svenska U20-truppen och spelar för närvarande för BK Häcken FF i Damallsvenskan.

Elin Rubensson är fostrad i Marieholms IS och spelade för Stehags AIF innan han 2010 rycktes upp av allsvenska kraftpaketet LdB FC Malmö, efteråt FC Rosengrd.

Hon kunde se action i 13 matcher under sin rookiekampanj. Hon spelade 20 matcher det året och hon bidrog till tre mål och fem assist. Till och med slutet av 2013 hade hon tävlat och vunnit fyra SM-guld. Från och med 2015,

Laget hon spelar för hette tidigare Kopparbergs/Göteborg FC men har sedan dess bytt namn till BK Häcken FF.

En nybliven mamma, Rubensson födde några dagar före jul.

“Välkommen till världen, Frans”, skriver hon tillsammans med en Instagram-bild på sin nyfödda bebis. Elin Rubensson försäkrar GT att status quo har bibehållits. Än så länge, rapporterar hon, är alla glada och friska i barnets skyddsbubbla.

Emil Forsberg, medlem i det svenska herrlandslaget i fotboll, berättade om den frid han hittat som pappa inför EM. Sedan dottern Florence föddes kände han också att han hade förbättrats som fotbollsspelare.

Du hittar ett inre lugn och ett nytt perspektiv. Mittfältaren sa: “Jag kan inte låta bli att älska det.” i en intervju med SVT.

Medan en annan svensk mittfältsstjärna också nyligen blev förälder är omständigheterna väldigt olika för dem. Frans Rubensson kom in i världen den 22 december 2014. Sedan hon fick sitt barn har Elin haft svårt att komma tillbaka till sin form före graviditeten.

Allt som sker i kroppen är helt ur ens händer. Under ett helt kalenderår hade jag inget engagemang i fotboll.

Ändå kunde jag fortsätta mitt rigorösa träningsschema under hela graviditeten, och upplevelsen var väldigt okomplicerad. För att göra saken värre tror Elin Rubensson att hon drabbats av corona den senaste månaden.

Elin Rubensson var en nyckelkomponent trots att hon missade hela säsongen på grund av graviditet.

Rubenssons nio månader långa anställning på Frans var en avgörande period för hela fotbollsrevolutionen. avseende studier av gravida idrottare samt rätt till betald ledighet för nyblivna föräldrar.

I november lade Fifa fram ett helt nytt förslag som föreslog att spelare skulle beviljas 14 veckors betald föräldraledighet under vilken de skulle fortsätta att få minst två tredjedelar av sin vanliga inkomst.

I händelse av att idén accepteras kan genomförandet komma att påbörjas redan på nyår.

Det finns mycket vi kan göra nu för att förbättra framtiden, enligt mig. I väntan på den nya ankomsten,

Vi har ett växthus där vi odlar en hel del, och vi har också gjort många inköp på gårdsförsäljning och i secondhandbutiker. Att inte klara oss själva gör att allt man kan göra hjälper, enligt Elin Rubensson.

ID.3:ans överklagande härrör delvis från människors önskan om en futuristisk elbil som också är barn- och husdjursvänlig.

Dessutom är bilen idealisk för den lilla familjen eftersom den har tillräckligt med utrymme för vagnen och deras bagage.

Bland oss ​​finns många framgångsrika människor, och vi har åkt dit som en grupp. Enligt Elin Rubensson är det alltid trevligt när många deltar.

Men Rubenssons centrala mittfältsvapenskytt Filipa Curmark dök inte upp. Fast hon har blivit utvald för de senaste samlingarna.

Jag är ganska säker på att jag är en mittfältare, och jag tycker att spelet ser väldigt roligt ut. Om så är fallet kommer Filipa utan tvekan att må dåligt av det.

Jag har henne i mitt lag och hon är fantastisk. Men enligt Elin Rubensson “så är fotbollen, och det är han (Gerhardsson) som tar ut laget.”

Elin diskuterar också sin syster Cajsa Rubensson, en före detta medlem i F19-truppen som nyligen blivit uppflyttad till Rosengrds A-lag, i avsnittet.

Bra jobbat. Det verkar som att jag har känt henne för alltid. I trädgården brukade vi springa och skjuta ringar. På grund av åldersskillnaden på elva år har jag alltid tagit på mig rollen som “stora storasyster” till henne.

Redan i ung ålder kunde man säga att hon skulle gå platser. Med en hög IQ, snabbhet och ett anmärkningsvärt målrekord,

Elin menar att det är ett stort löfte i laget efter att de vann skytteligan i F19-allsvenskan förra säsongen.

Elin Rubensson sa att hon skulle gå bort från fotbollen i maj 2020. Mittfältaren för BK Häcken, som också är en stjärna på planen, födde sin son Frans i december.

Efter det återhämtade Rubensson sig snabbt och missade endast en seriematch hela säsongen.

Resan har varit ett riktigt äventyr. Efter att ha varit borta i tre månader kom jag tillbaka och deltog i min första tävlingsmatch direkt. Efter det skulle jag gradvis återfå min hälsa under våren och sommaren.

Även om jag var engagerad i aktiviteten kände jag ingen fysisk

reaktion från min kropp och visste att jag behövde mer tid att förbereda mig.

Jag kände inte att jag var i full drift förrän sent i somras.

Elin Rubensson säger till Stadium Football, “Nu när jag har haft en hel försäsong känner jag mig starkare och snabbare än någonsin.”

Elin Rubenssons andra seger inträffade i oktober, nio månader efter förlossningen, då hon blev utsedd till landslaget för första gången sedan hösten innan. Efter det,

Dessutom tävlade hon i Algarve Cup, där hon såg Sverige vinna titeln över Italien i en straffläggning.

En av mina livsambitioner är att återvända dit, eftersom det var väldigt roligt.

I kategorin “Årets genombrott” på fotbollsgalan 2011 ingick en nominering av Rubensson. Sofia Jakobsson vann priset. Under fotbollsgalan 2012

Efter att ha nominerats till samma pris på förra årets gala gick Rubensson vidare och vann det den här gången. Sedan dess har Rubensson nominerats till detta pris två gånger, vilket gör honom till en av få, om inte den enda, som gjort det.

Elin Rubensson, en talangfull mittfältare för både Göteborgs FC och Sveriges landslag, spelade inte den här säsongen.

Elin Rubensson Familj

Hon berättade för oss i slutet av maj att hon och hennes man Filip väntar sitt första barn.

Hon sa: “Att bli mamma och bilda familj har alltid varit en av mina främsta ambitioner, därför ser vi definitivt fram emot den här resan.”27-åringen kunde därefter titta på Göteborg FC:s

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %