0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Edvin Törnblom Pojkvän /\ Ursäkta, en podcast skapad av Johanna Nordström och Edvin Törnblom, är en av de mest lyssnade i Sverige. Nu är duon front and center i sin egen realityserie, Edvin & Johanna – Sveriges enda k-pop-stjärnor, som sänds på TV4, där tittarna kommer att få följa paret när de ger sig ut på sin resa för att skapa en livekonsert.

I pilotavsnittet får vi även träffa Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg. Förra året, på turné med sin föreställning Ring polisen, korsade Johanna och Adam vägar i Adams hemstad Göteborg. Idag bor det lyckliga paret tillsammans i Stockholm.

– Det förekom ganska ofta, innan man kunde säga det. Förutom den lilla perioden jag bodde hos mina föräldrar har jag gjort allt på egen hand. Sedan stötte jag på Adam, och han bodde då i Göteborg. Jag har dock redan sagt att jag inte kommer att flytta till Sveriges huvudstad Göteborg. Så jag antar att man kan säga att jag äntligen var tvungen att slå honom. Men jag tror att han tycker att det är häftigt, säger Johanna Nordström i programmet.

Fakta och bio om Edvin Törnblom Pojkvän

  • Adam Smedberg diskuterar upplevelsen av att vara i en relation med Johanna Nordström och hur det jämförs med att vara i en relation med en känd person.
  • Det är lite annorlunda än vad de flesta är vana vid när de kommer in i en kvinnas vardag och måste anpassa sig till det.
  • Att folk går fram till dörren och stannar för att stirra på Johanna så att de kan ta en bild är inget jag är förvånad över.
  • Eller, folk tenderar att titta över på det sättet, men du kan komma in i det ganska snabbt.
  • Det är mitt första förhållande, berättar Adam Smedberg om sitt med Johanna Nordström, och det har blivit mer än han förväntat sig.
  • Edvin Törnblom, 25 år gammal, har på bara två år blivit en av Sveriges mest eftertraktade potatisar.


När Edvin jobbade bakom kamerorna för Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program “Breaking news” för några år sedan förändrades allt.Han tog sig sedan in i radiobranschen, där han vann sitt eget förprogram för Melodifestivalen och gjorde stora framgångar med podcasten Ursäkta, som han är programledare tillsammans med Johanna Nordström.Edvin har varit värd för en rad spektakulära evenemang, bland annat “over the board” med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.


I förrummet diskuterar mördarna allt från ekonomi till förhoppningar och drömmar.Vi har hört att du för närvarande bor på hotell eftersom du är hyresvärd.Det finns faktiskt pytonslangar, funderade Petter.och det stämmer faktiskt – Jo men det stämmer faktiskt.
Jag känner att allt flyter på utan problem medan jag är hemifrån i hjärtat av Stockholm.Vad arbetar du med?Edvin Törnblom jobbar just nu som kommentator i “Sveriges värsta bilförare” och som medprogramledare för QX-galan vid sidan av Sissela Kyle, som lämnar sin tjänst i slutet av april.


Dessutom är han programledare för en av Sveriges största och populäraste poddar, “Ursäkta”, tillsammans med Johanna Nordström.Men först väntar han på släppet av sin första bok som författare, “Bögen är lös”, den 20 april. På svenska: Boksläppet händer, och det är så otroligt sött att boken äntligen är klar för allra första gången.Det var ett tag sedan, och jag är inte den mest fokuserade personen, så att skriva den här boken har varit utmanande, men det har varit viktigt för mig, och jag hoppas att det kommer att vara det för andra också.


Det är denna motivation som har drivit mig under hela denna resa.Han kallar boken för en “självbiografi” och en “instruktionsmanual” om att leva som homosexuell år 2022. Edvin gick på ett spel som heter “Across the table”.Petter Egnefors av Tom Ljungqvist.Pengar, drömmar och mål ligger på bordet under avsnittets samtal med männen.Vi har hört att du för närvarande bor på hotell för att du är en hyresvärd.författaren Johanna Nordström fokuserar på Marcelo Pea och Nina Glimsell, två dokusåpadeltagare som dök upp i säsongen 2018 av “Paradise Hotel.

Edvin Törnblom Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %