Dante Zia Pojkvän

Detaljerad information om Dante Zia

ålder30 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumFebruary 19, 1993
yrkeskådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt68 kg
längd171 cm

Dante Zia Biografi

Zias intresse för artificiell intelligens började i början av 2000-talet när han läste om forskare som Marvin Minsky och Ray Kurzweil. Han fascinerades av idén att skapa maskiner som kunde lära sig och tänka som människor, och han började experimentera med neurala nätverk och andra AI-algoritmer. 2010 grundade Zia sin egen startup, NeuralTech, med målet att skapa en ny typ av AI-plattform. Han ansåg att befintlig AI-teknik var för begränsad och att ett nytt tillvägagångssätt behövdes.

By Wishful