0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Johanna Nordström Pojkvän /\ Johanna Nordström, en 26-årig komiker och poddassistent, har i sin succépodcast “Ursäkta” släppt sedan några veckor tillbaka om att hon skaffat sig en romantisk partner.När allt kommer omkring har de helt nya anhängarna sökt med ljus och ljud för att avgöra vem den mystiska individen kan vara. För att skydda sin integritet lade hon dock upp en liten bild på sin puss på Instagram, där kattungens identitet suddades ut.

Johannas hunk är inte yngre än Adam Smedberg, 23, och det var för torrt för en vecka sedan när hon la ut en bild på de två på nätet med texten “kan inte fatta att vi träffades p den bortklippta ph säsongen nya nina o marcelo typ ?”

I pilotavsnittet får vi även träffa Johanna Nordströms pojkvän Adam Smedberg. Förra året, på turné med sin föreställning Ring polisen, korsade Johanna och Adam vägar i Adams hemstad Göteborg. Idag bor det lyckliga paret tillsammans i Stockholm.

Fakta och bio om Johanna Nordström Pojkvän

  • Nu är artikelns brödtext fylld med hjärtliga kommentarer från vänner och följare som håller med om att de två är ett bra par.
  • Han har upptäckts på ett annat känt Instagram-konto.
  • Storebrors tidigare vinnare, Tanja Kallin, och Adam är goda vänner.
  • Komikern Johanna Nordström, då 26 år gammal, skrev en artikel med titeln “Plus p livet” för den svenska tidningen Aftonbladet där hon beskrev de negativa aspekterna av sitt romantiska liv.
  • Den senaste tiden har Johanna Nordström diskuterat sin senaste framgång med att attrahera en ny romantisk partner på sin podcast, “Ursäkta”, som hon är värd tillsammans med Edvin Törnblom, 25. Hon har alltid varit öppen för ett förhållande, men hon har hållit fast vid det faktum att hennes pojkväns namnet är Adam en hemlighet.
  • Nu berättar hon för alla vem den mystiske mannen verkligen är.
  • Hon lägger upp ett foto på sin pojkvän Adam Smedberg på Instagram och skriver sarkastiskt om “Paradise hotel” i bildtexten.
  • Kan inte fatta att vi träffades under den där hasade PH-säsongen.
  • Johanna Nordström frågar, “Nya Nina och Marcelo typ?”
  • hänvisar till säsongen 2018 av “Paradise Hotel”, när realitystjärnorna Marcelo Pea och Nina Glimsell gjorde ett framträdande.


Det är dock inte första gången Adam Smedberg stöter på henne i sociala medier.
Det hade hon redan gjort i november, när hon lade om ett foto som han hade lagt upp på sin Instagram-berättelse.Fotografiskt tycks paret mysa mot varandra i kyssarna.
skrev Adam Smedberg idag i Stockholm.Det har rapporterats att Aftonbladet söker Johanna Nordström.


Förutom den lilla perioden jag bodde hos mina föräldrar har jag gjort allt på egen hand.
Sedan stötte jag på Adam, och han bodde då i Göteborg.Jag har dock redan sagt att jag inte kommer att flytta till Sveriges huvudstad Göteborg.Så jag antar att man kan säga att jag äntligen var tvungen att slå honom.Men jag tror att han tycker att det är häftigt, säger Johanna Nordström i programmet.


De senaste månaderna har 26-åriga komikern Johanna Nordström varit öppen med sitt nya förhållande, som har varit privat fram till nu.Men på torsdagskvällen släppte hon ett foto på de två tillsammans.Hon skriver bredvid bilden hon tog på Adam Smedberg, “Kan inte fatta att vi träffades p den bortklippta ph säsongen nya nina o marcelo typ?” Glada lyckönskningar från vänner och följare strömmar in genom kommentarsfältet.


i ett glädjebudskap.Hon blev snabbt uppmärksammad på Twitter och såg en betydande ökning av antalet följare efter att ha lagt upp samarbetssketcher med komikern Torbjörn Avers Skurup på Instagram.Hon har också, tillsammans med Edvin Törnblom, en av de största poddarna i Sverige för närvarande.Faktum är att Ursäkta-podden är den populäraste podden i hela Sverige och har funnits där ganska länge.

Men även om det inte vore nog så har Johanna också en lovande framtid som ståuppkomiker.
Johanna har en hel standup-akt under namnet Ring polisen som hon har turnerat runt i Sverige med.Det verkar som att även Johannas personliga liv har tagit betydande framsteg de senaste åren.

Johanna Nordström Pojkvän
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %