Fri. Dec 2nd, 2022

Gunilla Perssons Mamma /\ Hennes mamma heter Iris Persson. Efter sitt deltagande vid Swedish Hollywood Awards slungade 62-åriga Gunilla Persson sig genom folkmassorna med buller och bong. Reality TV:s guldpojke har sedan dess varit med i andra program som Biggest Loser VIP, Fangs on a Forte och Reality TV:s Reality TV:s Golden Boys.Gunilla bor i Los Angeles tillsammans med sin mamma Iris, 95, och dottern Erika, 19. Men högskolestudier väntar på Erika till sommaren som kommer, vilket innebär att hon kommer hem.

Jag har precis börjat mitt första år på Pitzer College. Det är ungefär en timme bort från Los Angeles, och det är bara ett av många universitet i regionen. Erika hade förmedlat till Hänt att detta är en väldigt hipp liberal konstskola där hon kände att hon ohämmat kunde utöva sina passioner.MEDDELANDE: Gör din vecka enklare och mycket bättre med upp till 925 SEK rabatt på fyra HelloFresh CSA-boxar! För att lösa in, ange koden HANT925.Allt eftersom tiden gick kom Gunillas mamma Iris så småningom tillbaka till sjukhuset. Men Gunilla är inte direkt nöjd med mig.

Fakta och bio om Gunilla Perssons Mamma

  • I ett blogginlägg beskriver Gunilla Persson hur hennes mamma fick hjärtstopp efter att ha lagts ut platt av en manlig “vårdare” när hon sov.
  • En kraftig lunginflammation utvecklades till följd av detta och enligt Gunilla är det därför som Iris mamma inte längre kan prata.
  • “Syster, häromdagen hörde jag mamma prata om sin födelsedag, den 18 februari.
  • Hon sa: “Jag älskar dig”, och det är allt jag behöver höra för resten av mitt liv.
  • Det är det som folk vill göra mer än något annat, eller hur?
  • Och det säger vi mycket sinsemellan i min familj.
  • Du vet aldrig om du kommer att höra de orden talas för sista gången på jorden, som hon uttrycker det i sitt skrivande.
  • Dessutom skriver Gunilla att hennes syster tror att det är möjligt att Iris fastnade i någon form av strypning.
  • För att citera Gunillas blogg: “Jag fr trösta mig med att hon fortfarande skiner som en sol när hon fr se mig och ler igenkännande emot mig.


”Hemma i svenska vardagsrum är Gunilla Persson ett bekant ansikte.Alla som känner henne väl inser att hennes mamma bryr sig djupt om henne, men familjen har nyligen drabbats av ett förödande slag.
Han fördes akut till sjukhuset efter en galen olycka och hans mamma hade tagit på sig skulden.
Gunilla hävdar att vaktmästaren hade fel och delar nu sin ånger.Håll kontakten, lägger hon ut på Instagram.Gunilla Persson är känd för sin roll i den svenska versionen av “Hollywood Hustle” och är ett känt namn i landet.


Showen blev en stor hit i Sverige 2010, och Gunilla blev snabbt förknippad med showens realitygenre.
Det är uppenbart att Gunilla håller sin mamma högst, eftersom hon ofta lägger upp vackra bilder påhenne på Instagram för sina följare att njuta av.Där uttrycker hon sin djupa tacksamhet även för Iriset är bilder som dessa som får mig att le från öra till öra och fyller mig med tacksamhet över att min mamma fortfarande lever och mår trots sin svåra demenssjukdom efter mer än två och ett halvt år under min vård.
Gunilla menar att sjukvårdspersonalens misstag ledde till att hennes mamma akuttransporterades till sjukhuset.Nu delar hon sina Instagram-bilder med världen.


“Mamma fördes till sjukhuset tidigt i morse eftersom en annan vårdpersonal tog bort hennes son från hennes underliv utan att berätta för mig.Eftersom magslemhinnan snabbt slits bort och mamma inte kan opereras var det dags att sätta in minsta möjliga slang.Följaktligen är hennes familj “ganska tacksamma” för att hennes mamma är tillbaka hemma. “Tack, gode Gud”, skriver hon.Gunilla Persson är känd för sina framträdanden i TV3-programmet Svenska Hollywoodfruar.De senaste två decennierna har han tagit hand om sin 96-åriga mamma hemma.


Hon säger att om det inte vore för de förbön hon fick så skulle ingen som lever nu anses vara modern alls.När prästerna var maktlösa klev Gud in.Det är Hollywoodstjärnan Gunilla Perssons snabba vedergällning för hennes mammas död, den legendariska Iris Persson, som trotsade oddsen genom att överleva cancer.Hon har haft lunginflammation efter lunginflammation, och läkarna har inte gett henne någon större chans att överleva sedan vi tog henne till sjukhuset.Men hon har rensat huvudet och det tror jag att man kan göra med välsignelse, som Gunilla Persson säger till Dagen.Hon berättar att hon fick medhåll inte bara av sina många följare på sociala medier, utan också av pastorn och hans fru vid Svenska kyrkan i Los Angeles, Hans Bratt Hernberg och Viveca Bratt.

Gunilla Perssons Mamma