David Boati Familj

Detaljerad information om David Boati

ålder43 år
FödelseortSkarpnäck
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJanuary 14, 1979
yrkeActor
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnDet finns barn
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd179 cm

David Boati Biografi

David Boati är en välkänd svensk affärsman som föddes i Stockholms stad år 1971. Han växte upp i en medelklassfamilj, där hans far var affärsman och hans mamma hemmafru. Under uppväxten var David alltid ambitiös och hade ett stort intresse för affärer och finans. 1990 tog David examen från gymnasiet och bestämde sig för att fortsätta sin passion för affärer genom att skriva in sig på ett prestigefyllt universitet i Sverige. Han tog sin kandidatexamen i företagsekonomi 1995 och fortsatte sina studier för att ta sin magisterexamen 1999.

https://www.youtube.com/watch?v=uxO8VXQZtRA

By Wishful