Thu. Dec 1st, 2022

Nikita Uggla Föräldrar /\ Nikita Uggla, före detta simrishamnsbon som nu är 19 år, gör världspremiär med sin Netflix-serie Young Royals i år.Hon har aldrig tidigare spelat en biroll, och hon fann sig helt oförberedd på det.Nu ska du gnugga in det i fingrarna. Nikita Uggla säger, “Jag vill bara fortsätta jobba mer och mer i hoppbacken.” Nikita Uggla rapporterade tidigare till Ystads Allehanda att allt började med ett telefonsamtal under sommaren innan hon lyfte till Stockholm.

Spelaren såg sin profil på en webbplats som hon inte hade besökt på fem år och uppmanade henne att skicka in en video på sig själv. Följande dag kallades hon till Stockholm för en rättegångsfilmning.Även om hon hade hört rykten om att programmet skulle produceras för Netflix hade hon aldrig föreställt sig att hon skulle få en huvudroll. Det gjorde att summan i fråga kom som en stor chock.Jag gick hem från skolan när telefonen ringde och jag kunde inte förstå vad som pågick. För att prata med Nikitas tidigare lärare direkt ringde jag honom eller henne. Det finns knappa bakgrundsdata om föräldrarna.

Fakta och bio om Nikita Uggla Föräldrar

 • Hennes gymnastiklärare har varit en stöttepelare i många år.
 • 2019 kommer Netflix att debutera serien Young Royals.
 • Nikita ser ivrigt fram emot dagen då hennes familj och vänner kommer att kunna se henne hemma framför tv:n.
 • Nu vet mina vänner att jag kommer att vara med i serien, men jag säger inget till dem än.
 • Det kändes enormt och fantastiskt, som Nikita uttrycker det.
 • Serien följer prins Wilhelm när han börjar sina studier på den prestigefyllda internationella skolan Hillerska, där han överös med kärlek och frågor om sitt framtida ansvar som kung.
 • Nikita vidhåller dock att det är möjligt att känna igen aspekter av sig själv i karaktärerna, eftersom berättelsen har många delar gemensamt med en vanlig gympakost med hög dramatik och intensiva känslor.
 • “Även som ett litet barn drömde Nikita om en karriär inom konståkning.
 • Hon var först nervös för att stå framför kameran i “Young Royals”, trots sin scenvana.
 • Att hon återigen kunde känna sig hemma i sin egen hud var en enorm lättnad.
 • Hon har haft svårt att skilja på sitt sanna jag och sin rollperson.


“Hon har skjutit upp sina studier i hälsopedagogik till hösten, men innerst inne vill hon verkligen jobba med tv.Nikita hoppas att nästa avsnitt i hennes karriär blir det första.Den återstående listan har flera välkända ansikten.Edvin Ryding, mer känd som Gsmammans Gos, spelar prins Wilhelm medan Pernilla August porträtterar hans mamma, drottning Kristina.Nikita var inte nervös för att spela mot kändisarna.
Nikita Uggla, en svensk artist, artist och artist, har nyligen fått rollen som Felice i den kommande säsongen 2021 av Netflix originalserie “Youthful Royals”.Hon gjorde nyligen sin debut som artist, och hennes ungdomliga talang och charm kommer säkerligen att vinna över många fans.


Nikita föddes av svenska föräldrar Anna-Carin Uggla och en okänd pappa 2002.Hon är afrikan och en kristen konvertit.Nikita, nu 19 år gammal, växte upp i Kivik, Sverige, och har en släkting som heter Gabriel Uggla.tvguidetime.comNikita gick på Nils Holgerssonskolan för sin grundutbildning och Nova Academy of Performing Expressions för sin gymnasieutbildning, båda från vilka hon slutade sent år 2020.Hon gick inte på högskola eller universitet och gick direkt in i arbetslivet efter att ha avslutat gymnasiet.


Det är fortfarande över en månad kvar till premiären, men de 25 unga vuxna på scenen är redan perfekt synkroniserade med dans- och sångnumret “Allting pekar uppt för Duloc” från musikalen “Shrek”, en av produktionerna som Scen sterlen sätter upp på MrtensPers Scen på sommaren.Scen sterlen har arbetat med tusentals teaterintresserade ungdomar under de senaste två decennierna, av vilka många har återvänt till organisationen som vuxna för att ta på sig ledarroller.Sissela Persson och Tove Bergström håller båda med dig om detta.Den senare är en ledande konstnär vid sidan av CarlJohan Jörnland och Anna Kesar.

Nikita Uggla Föräldrar