Alexandra Pascalidou Familj

Detaljerad information om Alexandra Pascalidou

ålder52 år
FödelseortBucharest
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumJuly 17, 1970
yrkeGrekisk-svensk krönikör
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjMelina Lindskog Pascalidou
barnMelina Lindskog Pascalidou
partnerkommer att uppdateras snart
vikt71 kg
längd1.6 m

Alexandra Pascalidou Biografi

Pascalidous kärlek till skrivande och journalistik började i ung ålder. Hon studerade journalistik vid Stockholms universitet och tog senare en magisterexamen i statsvetenskap. Efter examen började Pascalidou sin karriär som frilansjournalist och skrev artiklar för olika svenska tidningar och tidskrifter. Hennes skrivförmåga uppmärksammades snabbt av flera medier och snart erbjöds hon jobb som journalist på en av Sveriges största tidningar.

By Wishful