Rania Shemoun Olsson Längd

Detaljerad information om Rania Shemoun Olsson

ålder47 år
FödelseortBeirut
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJune 26, 1975
yrkeJournalist
Civilståndrania shemoun olsson mattias olsson
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerrania shemoun olsson mattias olsson
vikt74 kg
längd182 cm

Rania Shemoun Olsson Biografi

Ranias passion för lärande ledde till att hon tog en examen i maskinteknik vid universitetet i Aleppo i Syrien. Men när konflikten i Syrien eskalerade, tvingades Rania och hennes familj att fly från sitt hem och söka skydd i Sverige. Trots utmaningarna med att anpassa sig till ett nytt land och kultur fortsatte Rania sin utbildning och tog sin magisterexamen i energi- och miljöteknik från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

By Wishful