Carl Stanley Längd

Detaljerad information om Carl Stanley

ålder26 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet5 miljoner euro
födelsedatumDecember 1, 1996
yrkeKomiker
Civilståndensam
föräldrarcarl stanley lasse stanley
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt88 kg
längd182 cm

Carl Stanley Biografi

Stanley gick på Harvard Business School, där han finslipade sina kunskaper och fick den kunskap han behövde för att lyckas i affärsvärlden. Efter examen arbetade han för flera finansiella institutioner och fick värdefull erfarenhet av investment banking och kapitalförvaltning. 1980 grundade Stanley sitt eget värdepappersföretag, som fokuserade på högriskinvesteringar med hög avkastning. Under åren växte företaget till en av de mest framgångsrika och respekterade i branschen, med kontor i större städer över hela världen.

By Wishful