Edvin Törnblom Pojkvän

Detaljerad information om Edvin Törnblom

ålder27 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet23 miljoner euro
födelsedatumFebruary 22, 1996
yrkeSkådespelare
Civilståndensam
föräldrarMarianne Eklöf
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt84 kg
längd170 cm

Edvin Törnblom Biografi

Under uppväxten var Törnblom en begåvad idrottsman och musiker. Han utmärkte sig i fotboll och spelade i flera lokala ligor, och han studerade också piano och gitarr och uppträdde i många konserter och konserter. Men trots sina talanger var han alltid nyfiken på världen omkring honom, och han drogs till vetenskap och teknik. Efter avslutade studier inom teknik och datavetenskap började Törnblom arbeta för en liten teknikstartup. Han visade sig snabbt vara en värdefull tillgång för teamet, och han steg snart i graderna för att bli företagets tekniska chef.

By Wishful