Magnus Jernemyr Familj

Detaljerad information om Magnus Jernemyr

ålder46 år
FödelseortUppsala
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumJuly 18, 1976
yrkeHandball Player
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjJernemyr
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt106 kg
längd2,00 cm

Magnus Jernemyr Biografi

Jernemyrs talang fångade snabbt scouternas uppmärksamhet och han erbjöds snart en plats i ungdomslagen i några av Sveriges största handbollsklubbar. 1998 skrev han på sitt första proffskontrakt med Hammarby IF, ett Stockholmsbaserat lag, och började sin karriär som handbollsspelare. Jernemyrs karriär tog fart snabbt och han etablerade sig snart som en av de bästa försvararna i handbollsvärlden. Han spelade för flera europeiska toppklubbar, inklusive GOG Handbold, BM Ciudad Real och FC Barcelona, där han vann flera inhemska och internationella titlar.

By Wishful