Jonatan Unge Mamma

Detaljerad information om Jonatan Unge

ålder44 år
FödelseortStockholm
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatum 4 januari 1979
yrkeKomiker
Civilståndensam
föräldrarCecilia Hagen
familjSissela Benn
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd182 cm

Jonatan Unge Biografi

Unge började sin karriär som ståuppkomiker 1998, då han vann en komeditävling i Stockholm. Detta öppnade dörren till många möjligheter för honom, och han blev snabbt en populär akt i Sveriges komediscen. 2003 fick han sitt första stora genombrott när han valdes ut att vara värd för det populära svenska tv-programmet “Pensionärsjävlar”, som sändes i TV6. Detta blev starten på en lång och framgångsrik karriär inom tv, där han har blivit ett av de mest kända ansiktena i Sverige.

By Wishful