Jett Travolta Död

Detaljerad information om Jett Travolta

ålder16 år
FödelseortLos Angeles
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatum2006-03-15
yrkeJohn Travoltas son
Civilståndkommer att uppdateras snart
föräldrarJohn Travolta
familjKelly Preston
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt55 kg
längd1.62 cm

Jett Travolta Biografi

Jett Travolta var son till den berömda skådespelareskan John Travolta och skådespelaren Kelly Preston. Han föddes den 13 april 1992 i Los Angeles, Kalifornien, och tillbringade mycket av sin barndom i rampljuset på grund av sina föräldrars berömmelse. Trots sina föräldras framgångar i underhållningsbranschen hade Jett en passion för sport och var en begåvad idrottare. Ha utmärkte sig i både fotboll och baseball och var en framstående spelare i sitt gymnasielag.

By Wishful