Harry Potters Föräldrar

Detaljerad information om Harry Potters

ålder42 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumJuly 31, 1980
yrkeFilmskådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt64 kg
längd168 cm

Harry Potters Biografi

Harry James Potter föddes den 31 juli 1980 av James och Lily Potter. Han uppfostrades av sin moster och farbror, Petunia och Vernon Dursley, efter att hans föräldrar dödats av den mörka trollkarlen, Lord Voldemort. Som barn blev Harry illa behandlad och försummad av familjen Dursley, men han hade alltid en känsla av att det var något speciellt med honom. Detta bekräftades på hans elfte födelsedag, när han fick ett brev som inbjöd honom att gå på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom.

By Wishful