Erik ekstrand flickvän

Detaljerad information om Erik ekstrand

ålder43 år
FödelseortÖstersund
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumOctober 22, 1979
yrkeTelevision presenter
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjSambo och dotter
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt82 kg
längd187 cm

Erik ekstrand Biografi

Efter att ha avslutat sin doktorsexamen arbetade Extra-Strand som postdoktor vid University of California, Berkeley, där han gjorde banbrytande upptäckter om mekanismerna för DNA-replikation och reparation. I synnerhet upptäckte han rollen av enzymer som kallas helikaser för att avveckla den dubbla helixen av DNA under replikering, och identifierade generna som är ansvariga för flera viktiga DNA-reparationsvägar. 1977 återvände Extra-Strand till Sverige för att ta en tjänst som professor i molekylärbiologi vid Karolinska Institutet i Stockholm.

By Wishful